Szeretne lakásának egy kis változást adni? Vagy már unja esetleg a megszokott falak illetve padlózatok színét illetve mintázatát? Esetleg várva várt gyermekszületés miatt szeretne egy tisztasági festést csináltatni? Ebben az esetben szüksége lesz egy korrekt cégre, melyet személyünkben fel is tudunk Önnek ajánlani. Vállalkozásunk készséggel áll rendelkezésére, ne keresgéljen tovább! Cégünk a lakásfelújítás illetve a házépítés minden egyes szakterületéhez nagy szakmai tapasztalattal ért, így bármilyen lakással kapcsolatos munkát a szakmánkhoz hűen a lehető legjobb kivitelezésben el tudunk végezni. Lakásfelújítással foglalkozó cégünk már több mint 30 éve jelen van a piacon, mely tisztán tükrözi megbízóink elégedettségét is, hiszen ha Önök nem lennének, mi sem lennénk!


Mi olcsón, garanciával dolgozunk: Árainkat a mai piaci árakhoz képest alacsonyabbra helyeztük, mivel tudjuk nagyon jól, hogy a mai világba sok pénz kell ahhoz, hogy az ember rászánja magát egy felújításra, legyen szó akár egy kisebb munkáról, a házépítésről nem is beszélve. De nyugodjanak meg, hiszen nálunk megvan minden forintnak a helye, ezért nem fogunk egekbe kiáltó árakat kérni semmiért! Az elvégzett munkánkra pedig természetesen évekig tartó garanciát is vállalunk, így ha valami probléma merülne fel ez idő alatt, akkor – egy alapos vizsgálat után – mi azt ingyen kijavítjuk!

Munkafelmérés illetve ajánlat készítés: Amennyiben sikerült Önöket meggyőznünk arról hogy mi vagyunk a lehető legjobb megoldás, abban az esetben a felmérésért illetve az árajánlat adásért semmi féle díjat nem számítunk fel és nem is kell ekkor még elköteleznie magát! Tudjuk jól, hogy Önnek az elképzelt feladatok hatékony elvégzése a fontos, nekünk pedig hivatásunk a szakmánk, így a felkeresés után biztosak vagyunk abban, hogy könnyen megegyezésre tudunk jutni és akár azonnal neki is tudunk látni a ránk bízott munkának. Rengeteg szakember: Lakásfelújítás során, ami csak felmerülhet munka vagy munkanem, nekünk minden egyes feladatra megvannak a saját jól képzett és tapasztalt szakembereink! Lehet szó apróbb felújításról vagy teljes átalakításról, esetleg egy tisztasági festésről, mi minden munkafolyamatot ugyanolyan szakértelemmel és lelkiismerettel végzünk el. Szakembereink vannak még gipszkartonozás, mázolás, festés, tapétázás, padozatkészítés terén egyaránt és nem ijedünk meg attól sem, ha olyan munkát bíznak ránk, melyhez asztalosra vagy épp villanyszerelőre van szükség.

Árajánlat: Természetesen, ha Önök kérik, akkor egy mindenre kiterjedő árajánlatot készítünk számukra és a felmérést illetve az ajánlatadást követően – ha Önök is úgy gondolják – meg is kezdjük a munkát. Szakembereink a munkafolyamatok során akár hasznos információkkal illetve tanácsokkal is ellátják Önöket, így azok betartásával, sokkal tovább megtarthatják majd lakásuk új külsejét. Önnek semmi feladata nem lesz, nem kell bútorokat mozgatni avgy épp takarítani utánunk, hiszen mindezt mi csináljuk meg! Ne feledje, ha olcsón és garanciálisan szeretné felújítani vagy átalakítani lakását esetleg házát, bízza magukat személyünkben korrekt és nagy szakmai háttérrel rendelkező szakemberekre!